Нерегистриран потребител
Количката е празна

Не е избран автомобил


 УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 

Ние работим с куриерски фирми Рапидо до посочен адрес или  Еконт до офис на куриера, които предлагат най-добрите условия за доставка в  страната.Цената на доставката се определя на база наложен платеж и теглото на желаният продукт. За повече информация и точна цена ,използвайте калкулаторите на доставка които са интегрирани в сайта ни или се свържете с нас.

Всички клиенти на Autoves.com получават 20% отстъпка от цената на доставката, ползвайки куриерска фирма Еконт или  Рапидо. За град Бургас доставка се извършва от Autoves.com или куриер и е безплатна за поръчка над 50лв.

Поръчките се заплащат при доставка oт куриера с наложен платеж,в нашия офис или при осъществен разнос.

Когато стоката е на склад срока за доставка е 1-3 работни дни. Когато стоката не е налична и е необходимо да бъде поръчана от страната или от чужбина ще бъдете уведомен по телефон или е-майл за срока на доставка.

 

-Продукти се изпращат само след като наш служител се е свързал с вас за потвърждение на поръчката ви. Преди това заявката се смята за непотвърдена и не се обработва;

-Доставка с наложен платеж от куриерска фирма се извършва до всички населени места в България. Поръчаният артикул се доставя на посочения от клиента адрес и се заплаща на място на куриера.

-Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на поръчката.
Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на поръчката в регламентирания срок, то тя се счита за невалидна и
Аутовес се освобождава от задължението да извърши доставката.
-В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след като не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по новата доставка.
-Ако трето лице се ангажира с получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, се задължава да заплати формираната цена за стоката(при наложен платеж). Желателно е в тези случаи клиентът, направил поръчката, предварително да е подал данни за лицето-получател, както и да го е запознал с условията за доставка.

-В почивни дни и официални празници се приемат само поръчки онлайн направени през сайта и не се извършват доставки до клиенти.Обработката на поръчките започва на първият работен ден когато ще се свържем с Вас за потвърждаване на поръчката.

-Доставката из страната на поръчки за над 100лв се изпращат за сметка на Аутовес(до избран от Вас офис на Еконт или Рапидо).

-Доставката на поръчки за над 50лв-безплатна за град Бургас и се извършва от Аутовес.

 

 

Плащане по банков път

 

Трябва да направите превод към сметка на AутоВес. Информация за банковите данни ще намерите в меню КОНТАКТИ. В този случай не дължите нищо на куриера при доставяне на стоката. Доставката ще бъде направена след получаване на превода.

 

 

 

 

 Тегло

до офис на Еконт

до адрес със Рапидо

до 1 кг. 4.00 лв. 4.50 лв.
от 1 до 2 кг. 4.50 лв. 5.00 лв.
от 2 до 5 кг. 4.90 лв. 5.60 лв.
от 5 до 10 кг. 7.80 лв. 9.00 лв.
от 10 до 15 кг. 9.00 лв. 10.50 лв.
от 15 до 20 кг. 11.50 лв. 13.00 лв.
Срок 1-2 работни ден 1-2 работни ден
Цените в таблицата са приблизителни, за да изчислите цената за доставка до вашия град използвайте модула най-долу в ляво: "Виртуален офис на Еконт или Рапидо"

Приблизително тегло на частите0897 799 755
0877 976 502
0886 042 471