Нерегистриран потребител
Количката е празна

Не е избран автомобил


1. Трябва ли да съм регистриран в сайта за да си направя поръчка?

Не. Регистрацията в сайта е безплатна и само по ваше желание. Но ако искате да виждате подробна информация за вашите поръчки и да не попълвате всеки път информацията за доставка, ще ви бъде по-удобно да си направите регистрация.Тогава ще може да добавяте автомобилите си въс собствен автопарк.

2. Какви отстъпки ползвам?

-базова отстъпка от препоръчителната цена -20%

-дневни промоции на определени марки -10%

3. Кое е ляво, дясно на моя автомобил?

Шофьорската страна е лява, а пасажерската дясна. Така са именовани и всички продукти в сайта. Леви са частите от страната на шофьора. Десни са от страната на пасажера.

 

4.Мога ли да получа допълнителна отстъпка при положение, че имам сервиз или магазин за авточасти?

Ако имате сервиз, магазин, автоморга или автопарк от поне 3 автомобила, можете да попълните заявление за регистрация сайта ни от тук, или да се свържете с нас на посочените телефони и мейл адреси тук. След уточнение на дейността и контактите Ви ще получите индивидуална отстъпка , както и преференциални условия за доставка.

5.Какви права имам като потребител? Закон за защита на потребителите (ЗЗП)

Като потребители Вие се ползвате от протекцията на закона за защита на потребителите (ЗЗП). На този адрес: www.kzp.bg можете да намерите подробна информация за вашите права.

6.Мога ли да върна поръчката си?

Можете да върнете поръчката до 14 дни след доставката във вида, в който сте получили стоката със всички придружаващи документи.

 


0897 799 755
0877 976 502
0886 042 471