Нерегистриран потребител
Количката е празна

Не е избран автомобил


Гаранции и връщане - въпроси и отговори

 

Нужда от гаранционен ремонт на закупен от Аutoves.com продукт, какво да направя?

Поради естеството на продуктите които предлагаме, всички те са чисто нови и гаранция не се предлага, с изключение на отделни продукти, като амортисьори, акумулатори и др., за които изрично е упоменат гаранционен срок и са придружени с гаранционна карта. При нужда от гаранционен ремонт, свържете се с гаранционния сервиз посочен на гаранционната карта. Свържете се с нас на нашите контакти в случай, че имате нужда от съдействие.

 

Продуктът, който съм избрал не отговаря на автомобила ми, какво да направя?

За да бъдат избегнати тези случаи не се колабайте да се свържете с оператор(онлайн чат,бързо запитване или телефонен разговор).В случай на грешка от Ваша страна, просто ни върнете продукта неупотребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя, и ние ще ви изпратим правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за Ваша сметка.

 

Продуктът, който ми е доставен не отговаря на продукта, който съм закупил, какво да направя?

Върнете продукта неупотребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя и ние ще ви изпратим правилния продукт. В този случай транспортните разходи за връщането и повторното изпращане ще бъдат за наша сметка.

 

Цената на продуктът, който ми е доставен не отговаря на цената във сайта, какво да направя? 

Крайната цена се сформира от цената на продукта във сайта и тази на куриерската фирма която ползвате.Когато наложеният платеж не отговаря на цената ни във сайта свържете се със нас и ние ще корегираме грешката.

 

Желая да върна закупен продукт

Като потребител според Търговският Закон имате право да върнете закупен от вас продукт в 14 дневен срок от доставката му без да дължите неустойка или обяснение,като същият не трябва  да е употребяван, в оригинален вид и опаковка на производителя. Трябва да пазите касовата бележка и всички придружаващи документи.   В този случай ние ще ви върнем парите които сте платили за поръчката си минус транспортните
разходи за изпращането и застраховката.

 

 

Ако имате  други въпроси относно доставка, заплащане или връщане на стока, моля свържете се с оператор.
Разбира се ние винаги сме на разположение да отговорим лично на вашите въпроси.

 

0897 799 755
0877 976 502
0886 042 471